Ekselencë .01

Synojmë përsosmërinë në praktikën e instalimit.

Niveli i ekspertizës së stafit teknik është më i larti në industri. Projektet tona konsiderohen si pikë referimi në industrinë tonë.

shikoni detajet

Operim i vazhdueshëm .02

Pajisjet tuaja funksionale 24/7.

Ne vendosim standardet për shërbim mirëmbajtje të avancuar, duke siguruar jetëgjatësinë më të lartë dhe performancën më të mirë për pajisjet tuaja.

shikoni detajet

Jetëgjatësi.03

Ne angazhohemi në të gjithë jetëgjatësinë e pajisjes suaj.

Zgjidhjet tona të modernizimit shkojnë më tej, duke garantuar që pajisjet tuaja do mbeten në kushte optimale për një kohë të gjate në të ardhmen.

shikoni detajet
 • ABA Business Center

  Qendër Biznesi, Tirane

  8 escalators Kone

  7 elevators Kone

  55 view
 • ETC

  Qendër Biznesi, Tiranë

  10 elevators KONE

  6 escalators KONE

  159 view
 • Citypark

  Autostrada Tiranë - Durrës

  10 escalators ® KONE

  5 elevators KONE

  5 elevators Kleemann

  108 view
 • Kristal Center

  Qender tregtare, Tirane.

  4 autowalks KONE

  13 elevators KONE

  1 elevator Kleemann

  159 view

Profili

Geco është një kompani udhëheqëse në instalimin, mirëmbajtjen dhe shërbimin e ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse, e vendosur në Tiranë, Shqipëri.

GeCo është një kompani dinamike, lider në fushën e instalimit, mirëmbajtjes dhe shërbimit të ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse me vendndodhje në Tiranë, Shqipëri. GeCo ofron shërbime me cilësi të lartë me anë të shumëllojshmërisë së produkteve dhe dizenjove që disponon. Ne ofrojmë produkte me performancën më të mirë lidhur me eko-efikasitetin, rehatinë e udhëtimit, si dhe shfrytëzimin maksimal të hapësiries së pusit në dispozicion.

Me më tëpër se 900 projekte në tregun Shqiptar, ku ndër to rradhiten disa nga projektet më luksoze të vendit, me 765m2 pronësi private dhe falë ekspertizës në mirëmbajtje dhe instalim, e cila konsiderohet si pika kyçe e industrisë, jemi kompani udhëheqëse, në sektorin që përfaqësojmë.

shikoni të gjitha

 • GENER2
 • MANETCI
 • TID
 • KONTAKT
 • AMC
 • VODAFONE
 • ALPET
 • Amadeus Group
 • Autocity
 • BMW
 • BRITISH COUNCIL
 • CAR
 • CITY PARK
 • CONAD
 • DAJTI
 • EDIL-AL
 • HAKO
 • KMY
 • KOTORRI
 • M&D
 • MATRIX
 • ORION
 • PROFARMA
 • RAFAELO
 • SHERATON
 • TIRANA BANK
 • UNIVERSITETI KRISTAL
 • VEKO