Më poshtë ju paraqesim një listë të plotë të tipave të ndryshëm të ashensorëve, në varësi të kërkesave të ndërtesës dhe përdorimit të tyre, rrugës aktive, lartësisë, peshës si dhe shpejtësisë.

Produktet KONE

KONE EcoSpace™

Zgjidhje ashensorësh efikasë në kosto dhe të dizenjuar për ndërtesa banimi me lartësi të ulët.

Specifikimet:

 • Produkti
  KONE EcoSpace
 • Aplikimi
  Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja
 • Shpejtësia
  1.0 m/s
 • Rruga aktive
  12 m
 • Pesha
  1000 kg
 • Personat
  Deri 13
 • Nr. në grup
  2
 • Butoneri
  KSS 280

Tipare dhe opsione:

 • Makineri ngritëse KONE EcoDisc® efikase në konsumimin e energjisë
 • Butoneria KONE KSS 280, e re, e qendrueshme dhe efikase në kosto
 • Dyer ashensori KONE KES180
 • 6 lloje veshjesh kabine me një sërë materialesh si: çelik të lyer dhe të veshur me pvc, inoks dhe laminat
 • 11 lloje materialesh për veshje dhe 6 opsione për aksesorë
 • Opsion për dysheme lokale

KONE MonoSpace® 500

Një zgjidhje fleksibël për ashensorë që i shton vlerën ndërtesës suaj rezidenciale apo komerciale. KONE MonoSpace 500 karakterizohet nga një gamë e gjerë opsionesh për veshjen e brendshme, lider i industrisë së rehatisë së udhëtimit dhe eko-efikasitet i klasit A.

Specifikimet:

 • Produkti
  KONE MonoSpace 500
 • Aplikimi
  Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja dhe ekzistuese
 • Shpejtësia
  1.75 m/s
 • Rruga aktive
  70 m
 • Pesha
  1150 kg
 • Personat
  Deri 15
 • Nr. në grup
  4
 • Butoneri
  KSS 420, KSS 570

Tipare dhe opsione:

 • Makineri ngritëse KONE EcoDisc™, frena, sistem ngritës dhe stukturë kabine totalisht e re, të cilat sigurojnë akoma më tepër rehati në udhëtim dhe konsum energjie të ulët
 • 8 lloje butonerishë kabine dhe katesh
 • 4 opsione të ndryshme dyersh nga kërkesa e performancës për trafik të mesëm deri për trafik të ngarkuar
 • 52 veshje të brendshme kabine të grupuara në 6 tema dezenjosh që përmbajnë zgjidhje inovative materialesh të reja si dhe ndriçimi
 • Përzgjedhja më e gjerë në industri për materiale dhe aksesorë – mbi 100 opsione dhe më shumë se një milion kombinime për një pamje dhe ndjesi unike
 • Nje set i gjerë tiparesh standarde që dhurojnë siguri, akses, eko-efikasitet dhe performancë të ashensorit

Shkarkoni broshurat

KONE MonoSpace® 700

Një zgjidhje fleksibël me cilësi të lartë për ashensorë në ndërtesa me lartësi të ulët dhe të mesme. KONE MonoSpace 700 i shton vlerën ndërtesave komerciale dhe rezidenciele ku lëvizja e njerëzve dhe kërkesat për rehati në udhëtim janë më të nevojshmet.

Specifikimet:

 • Produkti
  KONE MonoSpace 700
 • Aplikimi
  Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja
 • Shpejtësia
  3.0 m/s
 • Rruga aktive
  90 m
 • Pesha
  2500 kg
 • Personat
  Deri 33
 • Nr. në grup
  6
 • Butoneri
  KONE Design KSS 670

Tipare dhe opsione:

 • Makineri ngritëse KONE EcoDisc™ efikase në energji
 • Strukturë e fuqishme makinerie që lejon dekorimin e kabinës të rëndë në peshë duke siguruar maksimumin e rehatisë së udhëtimit
 • 3 opsione dyersh për trafik të mesëm dhe të lartë si dhe performancën e nevojshme
 • 8 seri butonerish nga të cilat mund të zgjidhni
 • 52 veshje kabine të grupuara në 5 tema të ndryshme me materialet e reja dhe zgjidhjet e ndriçimit
 • Përzgjedhja më e gjerë në industri për materiale dhe aksesorë – mbi 100 opsione për një pamje dhe ndjesi unike
 • Nje set i gjerë tiparesh standarde që dhurojnë siguri, akses, eko-efikasitet dhe performancë të ashensorit
Shkarkoni broshurat

KONE MiniSpace™

Një zgjidhje me performancë të lartë me një dhomë të vogël makinerie për ashensorë në ndërtesa me lartësi të mesme dhe të madhe.

Specifikimet:

 • Produkti
  KONE MiniSpace up to 4.0 m/s / from 4.0 - 10.0 m/s
 • Aplikimi
  Me dhomë makinerie për ndërtesa të reja
 • Shpejtësia
  4.0 m/s* / 10.0 m/s
 • Rruga aktive
  4.0 m/s* / 10.0 m/s 200 m* / 400 m
 • Pesha
  3200 kg** / 4000 kg
 • Personat
  Deri 40
 • Nr. në grup
  8
 • Butoneri
  KSS 670, me sistem kontrolli KONE Polaris destination

*  Pesha është e limituar deri në 2000 kg
** Shpejtësia është e limituar deri në 2.0 m/s

Tipare dhe opsione:

 • Makineri ngritëse KONE EcoDisc™ efikase në energji
 • Paketa opsionesh me maksimumin e rehatisë dhe qetësisë në udhëtim si dhe dyer të shpejta KES800
 • 3 opsione dyersh për trafik të mesëm dhe të lartë si dhe performancë e nevojshme
 • 8 seri butonerish nga të cilat mund të zgjidhni
 • 52 veshje kabine të grupuara në 6 tema të ndryshme me materialet e reja dhe zgjidhjet e ndriçimit
 • Përzgjedhja më e gjerë në industri për materiale dhe aksesorë – mbi 100 opsione dhe mbi një milion kombinime për një pamje dhe ndjesi unike.
 • Nje set i gjere tiparesh standarde që dhurojnë siguri, akses, eko-efikasitet dhe performancë të ashensorit

Permirësoni lëvizjen e njerëzve në ndërtesën tuaj me KONE Polaris destination control.

Shkarkoni broshurën

KONE TranSys™

Ashensor për ngarkesa të rënda, për ndërtesa që kanë kërkesë shërbimi dhe transporti mallrash.

Specifikimet:

 • Produkti
  KONE TranSys
 • Aplikimi
  Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja
 • Shpejtësia
  1.6 m/s
 • Rruga aktive
  40 m
 • Pesha
  10 000 kg
 • Personat
  Deri 66
 • Nr. në grup
  4
 • Butoneri
  KSS 140, KSS 370

Tipare dhe opsione:

 • Makineri ngritëse KONE EcoDisc™ efikase në energji
 • Një gamë e gjerë për kapacitete peshash dhe përmasa kabinash që i përshaten çdo kërkese
 • 2 tipe dyersh për ngarkesa të rënda për shërbime me ngakesa, akses të thjeshtë, hapje dyersh të njejtë me gjerësinë e kabinës
 • 5 seri butonerish nga të cilat mund të zgjidhni
 • 14 materiale dhe opsione aksesorësh të dizenjuara me stil që i qendrojnë për shumë vjet përdorimeve me ngarkesë
 • Zgjidhje ashensorësh për shtretër me opsione ndriçimi jo të shëndritshëm, me materiale që pastrohen lehtë dhe shërbime sipas prioritetit
 • Gjithashtu, disponojmë zgjidhje ashensorësh për automjete

Shkarkoni broshurën

Kliko këtu

Nuk gjeni produktin dhe shërbimin që ju përshtatet? Vizitoni Mjetet tona të Planifikimit