#
GeCo, si distributor ekskluziv i produkteve Kone në Shqiperi, ka 15 vjet që sjell këto produkte inovative në tregun vendas.
photodune-646812-handsome-business-man-with-group-xs

Ashensorë

Ashensorët GeCo ofrojnë eko-efikasitet, rehati në udhëtim dhe shumëllojshmëri dizenjosh për veshjen e kabinës.

Lexoni më tej…

photodune-646812-handsome-business-man-with-group-xs

Shkallë & Tapete Lëvizëse

Shkallët dhe Tapetet Lëvizëse GeCo, vendosin standardet për sigurinë, besueshmërinë, dizenjon vizive, kursimin e hapësirës dhe eko-efikasitetin.

Lexoni më tej…