Çdo minutë e çdo ditë, diku në botë, miliona njërëz përdorin shkallë dhe tapete lëvizëse. Në dyqane, qendra tregtare, kinema, komplekse sportive, ekspozita, aeroporte, stacione hekurudhore, stacione metrosh dhe në një mori ndërtesash të tjera, shkallët dhe tapetet lëvizëse janë të pazhurmshme, efikase, të sigurta dhe në mënyrë të pashmangshme transportojnë një numër të madh njerëzish. Çelësi i operimit të butë dhe të suksesshëm është planifikimi efikas.

Objektivi jonë është t’i dorëzojmë klientëve tanë më të mirën e performancës, duke krijuar eksperiencën më të mirë të përdorimit, që lejon njerëzit të udhëtojnë sa më butë, të sigurt dhe eko-efikasitet brenda dhe ndërmjet ndërtesave.

Shkallët dhe Tapetet Lëvizëse KONE janë një zgjedhje e besueshme për lëvizjen e një numri të madh njerëzish. Duke kombinuar dizenjot më të mira me idetë e prodhimit, shkallët dhe tapetet lëvizëse Kone janë rezultati i burimeve dhe ekspertizës në mbarë globin. Kone ka të vetmen fabrikë speciale të shkallëve lëvizëse në Britaninë e Madhe që prodhon produkte për ngarkesa të rënda dhe me porosi të veçanta.

Shkallët dhe tapetet KONE vendosin standarde për sigurinë, besueshmërinë, dizenjot pamore, kursimin e hapësirave të përdorura dhe performancën e ambientit.

Llojet e Shkallëve & Tapeteve Lëvizëse
 • Shkallë TravelMaster™ 110
 • Tapete TravelMaster™ 115
 • Shkallë TransitMaster™ 120

KONE TravelMaster 110 janë shkallë lëvizëse projektuar kryesisht për segmente të vogla – supermarkete, hypermarkete dhe qendra tregtare.

KONE TravelMaster do të thotë Lëvizje më e mirë e njerëzve

 • Transportim efikas dhe i rehatshëm nga kati në kat që nxit biznesin tuaj
 • Pamje e shkëlqyer-përparësi e dyqaneve
 • Tërheq klientët me një dizenjo joshëse

Përmbledhje Specifikimesh Teknike të shkallëve lëvizëse TravelMaster 110

 • Pjerrësia
  30° or 35°
 • Hapi Horizontal (lart/poshtë)
  2/2 or 3/3
 • Rreze tranzicioni
  1.0/1.0 and 1.5/1.0
 • Maksimumi i Ngritjes Vertikale
  9.5 m
 • Ambienti Operacional
  Brenda, gjysmë-jashtë, jashtë
 • Gjerësia e Hapit
  600 mm, 800 mm, and 1000 mm
 • Tipi i Parmakut
  10 mm xham i temperuar, me profil të hollë parmaku
  Parmak me panel inoksi
  Zgjerimi i parmakut 400 mm ose 700 mm
 • Lartësia e parmakut
  900 mm, 1000 mm, 1100 mm
 • Shpejtësia
  0.4 m/s me inverter, 0.5m/s
 • Zinxhirët e Hapit
  Brenda kuzhinetave të zinxhirëve
 • Cikli i punës
  12-16 orë/ditë
 • Jetëgjatësia e Shërbimit
  100,000 orë*

* Jetëgjatësia e shërbimit lidhet drejtpërsëdrejti me orët operacionale dhe profilin e peshës

Tapetet Lëvizëse KONE TravelMaster™ 115 sjellin një nivel të ri thjeshtësie dhe rehatie në qendra tregtare. Ata mundësojnë lëvizjen e lehtë dhe të sigurt në të gjitha pjesët e ndërtesës edhe kur njerëzit lëvizin me karrocat e ngarkuara.

Duke kombinuar karakteristikat e inxhinierëve di – se si dhe stil, kjo zgjedhje e besueshme dhe jetëgjatë nga KONE, specialist i fushës së shkallëve dhe tapeteve lëvizëse në mbarë globin, është një aset për çdo ambient me dyqane të cilido cilësie.

Siguria maksimale është e ndërtuar tek dizenjimi I tapeteve KONE TravelMaster™ 115 dhe është e sigurt duke iu nënshtruar testeve rigoroze në kushtet reale në vend.

Përmbledhje Specifikimesh Teknike tapetesh lëvizëse TravelMaster 115

 • Pjerrësia
  10°, 11° or 12°
 • Rreze tranzicioni (lart/poshtë)
  0/1, 1/1, 0/2, 1/2, 2/2
 • Rreze tranzicioni
  6000 mm në fundin e sipërm, 0 mm në fundin e poshtëm për paletë horizontale 0 (10,000 mm për paletë horizontale 1 ose 2)
 • Maksimumi i Ngritjes
  8 m
 • Ambienti Operacional
  Brenda, gjysmë-jashtë
 • Gjerësia e Hapit
  800 mm, 1000 mm , 1100 mm
 • Tipi i Parmakut
  10 mm xham i temperuar, me profil të hollë parmaku
  Parmak me panel inoksi
  Zgjerimi i parmakut 400 mm ose 700 mm
 • Lartësia e parmakut
  1000 mm, 1100 mm
 • Shpejtësia
  0.4 m/s meinverter, 0.5m/s
 • Zinxhirët e Hapit
  Brenda kuzhinetave të zinxhirëve
 • Cikli i punës
  12-16 orë/ditë
 • Jetëgjatësia e Shërbimit
  100,000 orë*

* Jetëgjatësia e shërbimit lidhet drejtpërsëdrejti me orët operacionale dhe profilin e peshës

KONE TransitMaster 120 është një shkallë lëvizëse për ngarkesa të rënda që ka për qëllim kryesor segmentet infrastrukturore dhe në veçanti lëvizjen e një numri të mesëm dhe të madh njerëzish. Ky segment mbulon aeroportet, sistemet hekurudhore si dhe qendra të tjera tranzite.

KONE TransitMaster 120 është dizenjuar si nga pikëpamja teknike ashtu dhe vizuale për të plotësuar nevojat kryesore të klientëve të këtyre segmenteve:

 • Siguri dhe Besueshmëri
 • Kosto totale optimale për zotëruesit e tyre
 • Cilësi të lartë të performacës teknike dhe pamjes vizuale
 • Ofrim fleksibël dhe inxhinieri sipas nevojave të ndryshme të klientëve
 • Dizenjo elegante dhe moderne

Përmbledhje Specifikimesh Teknike

 • Pjerrësia
  27.3° or 30°
 • Hapi Horizontal
  3/3 or 4/4
 • Rreze tranzicioni (lart/poshtë)
  1.5/1.0 dhe2.7/2.0
 • Maksimumi i Ngritjes Vertikale
  13 m
 • Ambienti Operacional
  Brenda, jashtë
 • Gjerësia e Hapit
  800 mm, dhe 1000 mm
 • Tipi i Parmakut
  10 mm xham i temperuar, me profil të hollë parmaku
  Parmak me panel solid inoksi të llustruar
  Zgjerimi i parmakut 400 mm ose 700 mm
 • Lartësia e parmakut
  1000 mm, 1100 mm
 • Shpejtësia
  0.4 m/s me inverter, 0.5 m/s, 0.65 m/s and 0.75 m/s
 • Zinxhirët e Hapit
  Brenda kuzhinetave të zinxhirëve (Ψ 75 x 23.5 mm)
 • Tipi i Parmakut
  Tip C dhe V
 • Cikli i punës
  12-16 orë/ditë
 • Jetëgjatësia e Shërbimit
  100,000 orë*

* Mundësojmë edhe specifikime të tjera me porosi të klientit
** 24 orë cikël pune është i mundur me mirëmbajtje shtesë
*** Jetëgjatësia e shërbimit lidhet drejtpërsëdrejti me orët operacionale dhe profilin e peshës

Kliko këtu

Nuk gjeni produktin dhe shërbimin që ju përshtatet? Vizitoni Mjetet tona të Planifikimit