KONE revolucionarizoi industrinë në 1996, me ashensorin e parë në botë pa dhomë makinerie – ashensori KONE MonoSpace® – si dhe makinerinë KONE EcoDisc® me efikasitet në konsumimin e energjisë elektrike.

Në 2012, pas një periudhe shumë vjeçare kërkimesh intesive, bazuar në nevojat e klientëve dhe mundësive të teknologjisë së re, KONE hodhi në treg një gamë të re ashensorësh. Rezultati i këtyre kërkimeve janë ashensorët lider në botën e industrisë, të cilët janë zgjidhja e duhur e kërkesave të ndërtesave dhe qyteteve të së ardhmes.

Eksploroni gamën tonë të gjerë të produkteve tërësisht të rinovuar dhe shikoni se çfarë e veçon KONE nga të tjerët.

Produkti Aplikimi Përshkrimi Shpejtësija Max. Rruga aktive Max. Pesha Max. Persona
KONE EcoSpace™ Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja Ashensor me kosto efikase për ndërtesa rezidenciale me lartësi të vogël 1.0 m/s

12 m

1 000 kg Deri në 13
KONE MonoSpace® 500  Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja Ashensor i gjithëllojshëm për ndërtesa rezidenciale dhe tregtare me lartësi të vogël dhe të mesme 1.75 m/s 70 m 1 150 kg Deri në 15
KONE MonoSpace® 700 Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja Zgjidhje ashensori fleksibël e konsiderueshme për ndërtesa tregtare me kërkesë të lartë 3.0 m/s 90 m 2 500 kg Deri në 33
KONE MiniSpace™ Me dhomë makinerie për ndërtesa të reja Ashensor me shpejtësi të lartë për ndërtesa të larta 10.0 m/s 400 m 4 000 kg Deri në 26
KONE TranSys™ Pa dhomë makinerie për ndërtesa të reja Zgjidhje të përshtatshme për ashensorë mallrash, të nevojshme për transportet publike, ndërtesa komerciale dhe spitale 1.6 m/s 40 m 10 000 kg Deri në 66